Sus resultados de búsqueda

Gestió d’allotjaments d’ús turístic

Creació i optimització d’un perfil

Crearem el teu perfil a diferents plataformes i en diferents idiomes perquè el teu allotjament tingui el màxim nombre de visites. Treballem amb plataformes com Airbnb, Booking o Homeaway. Ens encarreguem d’actualitzar contínuament el teu perfil i treballarem les xarxes socials per guanyar visibilitat i crear marca del teu allotjament.

Gestió i seguiment de reserves

Recepció de visites, presentació de l’allotjament i explicació del poble de Besalú i els seus voltants. Organització i comunicació constant amb els teus hostes perquè aquests estiguin en tot moment informats i còmodes amb la seva estada. Seguiment de la reserva i solució de dubtes o imprevistos que puguin sorgir durant la mateixa. Oferim atenció durant 24h – 365 dies l’any.

Gestió i externalització dels serveis

Ens encarregarem de gestionar els serveis bàsics perquè el teu allotjament estigui sempre en perfectes condicions abans de rebre qualsevol reserva. Aquests serveis són: servei de neteja, servei de bugaderia i servei de manteniment i reparacions.

Instruccions i normes de la casa

Creació i redacció de normes i instruccions de la casa en diferents idiomes, tals com normes d’ús general, mesures d’estalvi energètic o instruccions de recollida selectiva porta a porta. La gestió sostenible és cosa de tots!

Control d’ingressos i despeses

Comptabilització i seguiment dels ingressos i despeses que genera l’immoble mensualment. Aquest control ens permet també generar un feedback i ajustar amb més exactitud els preus segons temporada o època de l’any.

Si tu guanyes,
nosaltres guanyem

Algunes de les ressenyes

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?