Sus resultados de búsqueda

Nosaltres

Som un equip amb els coneixements necessaris del sector immobiliari.

Presentación

Pim Prujà

Soci fundador. Assessor comercial i financer.

Des de sempre s’ha descrit com una persona aventurera i optimista, amb visió empresarial i ganes de formar un projecte ambiciós i motivador.
Domus Grup i tot l’equip ha ajudat a aquest jove emprenedor a complir part del seu somni, un somni que comença com molts altres, amb reunions entre amics i sopars, que gràcies a les competències dels altres socis han aconseguit que aquest somni tingui cara i ulls.
De formacions aparentment oposades, màrqueting i esports, i Màster en comerç internacional, ell assegura que tot el que ha après al llarg d’aquests anys es pot posar en pràctica en un sector tant complex i versàtil com el immobiliari.

Mariona Fornieles

Sòcia fundadora. Assessor fiscal i jurídic.

La seva etapa a Barcelona ha estat la culpable que s’enamorés de l’arquitectura en general i del modernisme en concret de la capital catalana. Llicenciada en administració i direcció d’empreses i Màster en màrqueting digital, ha vist en Domus Grup l’oportunitat de relacionar les dues passions, l’arquitectura i la gestió empresarial.
Si haguéssim de descriure la Mariona amb un adjectiu, seria sense dubte, organitzadora, la seva capacitat d’organització ajuda a tota l’empresa a complir els objectius esperats.

Bernat Parés

Soci fundador. Assessor tècnic.

Graduat en Arquitectura Tècnica per la UdG i Màster en sostenibilitat i gestió d’edificis per la Fundació Universitat de Girona, amb Domus Grup veu l’oportunitat idònia de posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva etapa de formació, alhora d’ajudar a les persones en una de les decisions més rellevants de les seves vides.
Des del punt de vista més tècnic, aportarà al client una informació molt necessària i a vegades infravalorada perquè aquest pugui conèixer al detall el servei o be que se li està oferint.
Convençut de caminar cap a un món més eficient i sostenible, on els edificis hi tindran un paper molt determinant.

Col·legiat número 1.488 per Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc suposem que hi està d'acord. D'acordMés informació