Sus resultados de búsqueda

NOSALTRES

Som la clau de la teva nova llar.

Descobreix l’essència de Domus Grup i deixa’ns ser el teu guia en el món immobiliari.

La nostra professionalitat es reflecteix en cada propietat que gestionem. Llest per a trobar el teu? Explora la nostra web i coneix més sobre el nostre equip.

Contacta’ns ara per a començar el teu viatge cap a la casa dels teus somnis! La teva pròxima llar t’espera, i nosaltres som aquí per a ajudar-te a trobar-ho.

nosaltres-domus-grup-Pim

Pim Prujà

Soci fundador.

Assessor comercial i financer.

Pim Prujà, cofundador de Domus Grup, assumeix el rol comercial, financer i de gestió d’inversions immobiliàries. La seva formació diversificada inclou una llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses, un Màster en Logística i Comerç Internacional, a més de ser acreditat com a informador de crèdit immobiliari per l’Institut Espanyol d’Analistes.

La seva personalitat apassionada i optimista, acompanyada d’una visió empresarial sòlida, el destaquen com a assessor comercial i financer. Tanmateix, la seva inclinació emprenedora constitueix un valor afegit, impulsant-lo a abordar desafiaments amb determinació i a buscar oportunitats noves i innovadores.

nosaltres-domus-grup-Mariona

Mariona Fornieles

Sòcia fundadora.

Assessor fiscal i jurídic.

La seva etapa a Barcelona l’ha convertit en una apassionada de l’arquitectura, especialment del modernisme català. Llicenciada en administració i direcció d’empreses, amb un Màster en màrqueting digital, Mariona Fornieles és una figura clau a Domus Grup.

La seva dedicació es reflecteix en la fusió de dues passions, l’arquitectura i la gestió empresarial, oferint una perspectiva única al sector immobiliari. Si haguéssim de descriure la Mariona amb un adjectiu, seria sense dubte, organitzadora.

La seva capacitat d’organització és vital per ajudar tota l’empresa a complir els objectius esperats. nosaltres

nosaltres-domus-grup-Bernat

Bernat Parés

Sòci fundador.

Assessor tècnic.

Bernat Parés, graduat en Arquitectura Tècnica per la UdG i amb un Màster en sostenibilitat i gestió d’edificis per la Fundació Universitat de Girona, és una peça fonamental com a soci fundador de Domus Grup.

Amb una visió clara i una formació sòlida, Bernat veu l’oportunitat idònia de posar en pràctica els seus extensos coneixements adquirits durant la seva etapa de formació. El seu rol com a assessor tècnic és crucial en la presa de decisions per les persones en una de les eleccions més importants de les seves vides: l’adquisició d’una propietat.

Des del punt de vista més tècnic, Bernat Parés aporta informació essencial, sovint infravalorada, perquè els clients puguin comprendre detalladament els serveis que se’ls ofereixen. La seva convicció en caminar cap a un món més eficient i sostenible destaca la importància dels edificis en aquesta visió.

Col·legiat número 1.488 per Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona.

nosaltres-domus-grup-Natàlia

Natàlia Gratacós

Agent Immobiliària.

Amb arrels profundes a Besalú, Natàlia, la nostra apassionada agent immobiliària i cara principal de Domus Grup, personifica l’excel·lència al sector.

Amb el seu coneixement arrelat i experiència destacada, Natàlia està compromesa a fer que cada experiència de compra o venda sigui única i exitosa.

A Domus Grup, no només trobes propietats, sinó un servei personalitzat que reflecteix l’autenticitat i la dedicació de la nostra estimada Natàlia.

nosaltres-domus-grup-Isabel

Isabel Santamaria

Departament de Màrqueting i Publicitat.

Gestió d’allotjaments d’ús turístic.

Tècnica superior en Màrqueting i Publicitat, Isabel fusiona la seva creativitat amb coneixements sòlids per destacar cada propietat.

El seu compromís es reflecteix en la presentació acurada de les nostres ofertes i en la gestió eficient d’allotjaments turístics, assegurant experiències inoblidables.

Descobreix la diferència a Domus Grup, on la visió de la Isabel transforma cada propietat en una oportunitat única.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord