Sus resultados de búsqueda

Nosaltres

Som un equip amb els coneixements necessaris del sector immobiliari.

Presentación

Pim Prujà

Soci fundador. Assessor comercial i financer.

Des de sempre s’ha descrit com una persona aventurera i optimista, amb visió empresarial i ganes de formar un projecte ambiciós i motivador.
Domus Grup i tot l’equip ha ajudat a aquest jove emprenedor a complir part del seu somni, un somni que comença com molts altres, amb reunions entre amics i sopars, que gràcies a les competències dels altres socis han aconseguit que aquest somni tingui cara i ulls.
De formacions aparentment oposades, màrqueting i esports, i Màster en comerç internacional, ell assegura que tot el que ha après al llarg d’aquests anys es pot posar en pràctica en un sector tant complex i versàtil com el immobiliari.

Mariona Fornieles

Sòcia fundadora. Assessor fiscal i jurídic.

La seva etapa a Barcelona ha estat la culpable que s’enamorés de l’arquitectura en general i del modernisme en concret de la capital catalana. Llicenciada en administració i direcció d’empreses i Màster en màrqueting digital, ha vist en Domus Grup l’oportunitat de relacionar les dues passions, l’arquitectura i la gestió empresarial.
Si haguéssim de descriure la Mariona amb un adjectiu, seria sense dubte, organitzadora, la seva capacitat d’organització ajuda a tota l’empresa a complir els objectius esperats.

Bernat Parés

Soci fundador. Assessor tècnic.

Graduat en Arquitectura Tècnica per la UdG i Màster en sostenibilitat i gestió d’edificis per la Fundació Universitat de Girona, amb Domus Grup veu l’oportunitat idònia de posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva etapa de formació, alhora d’ajudar a les persones en una de les decisions més rellevants de les seves vides.
Des del punt de vista més tècnic, aportarà al client una informació molt necessària i a vegades infravalorada perquè aquest pugui conèixer al detall el servei o be que se li està oferint.
Convençut de caminar cap a un món més eficient i sostenible, on els edificis hi tindran un paper molt determinant.

Col·legiat número 1.488 per Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?