Sus resultados de búsqueda

ARA ÉS EL MOMENT.

Publicat per Domus Grup en febrer 28, 2018
| 0

Tots els experts creiem que l’any 2017 ha estat espectacular pel mercat residencial català, el millor exercici des de ja fa una dècada, just quan va esclatar la famosa bombolla immobiliària.

Des de l’any 2007 fins al 2013, hi va haver una forta depreciació dels preus, aproximadament d’un 30%, i ja a l’any 2013, el mercat es va aturar mínims realment importants.
Va ser a partir del 2014 quan els preus van començar a pujar. Aquests no s’han aturat fins al moment, i de fet, en aquest 2018 es comencen a detectar en punts de la Costa Brava i Barcelona importants pujades de preu.

Sens dubte, aquest any 2018 serà el millor any de l’última dècada, l’habitatge seguirà molt atractiu com inversió davant d’altres productes financers. De moment no està previst que aquest any 2018 variïn gaire els costos de finançament i les entitats financeres estan relaxant les condicions per donar hipoteques, a més a més, hipotecar-se surt barat,  el tipus d’interès mig va ser de 2,67% a l’octubre, el més baix de tots els resultats històrics de l’INE, que comença el 2009.

Amb tot això, i amb l’allargada ombra de la bombolla immobiliària ja lluny, aquest any 2018 té tots els números perquè sigui un any de bonança tant pel comprador, amb immobles a preus reals i competitius i amb bones condicions de finançament, com pel venedor, que es trobarà un preu còmode de venda pel seu immoble i sobretot, un client conscienciat i motivat per començar una nova etapa després d’anys i anys d’operacions i tractes sense sentit.

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?