Sus resultados de búsqueda

Consells per comprar i vendre en temps d’inflació.

Publicat per Domus Grup en desembre 1, 2022
| 0

La inflació, en economia, és l’augment generalitzat i sostingut dels preus dels béns i serveis existents al mercat durant un determinat període de temps. Quan el nivell general de preus puja, amb cada unitat de moneda s’adquireixen menys béns i serveis.

Fa uns anys vam parlar sobre l’augment dels preus en els pisos i actualment el mercat immobiliari passa un moment incert. El Banc Central Europeu va elevar els tipus d’interès a l’1,25% per primera vegada en sis anys, colpejant directament el mercat de l’habitatge i afectant el crèdit hipotecari. A més, els preus de l’habitatge nou i usat van pujar un 0,4% d’agost a setembre, un 8,4% més interanual.

En aquest cas, comprar o vendre un apartament sembla arriscat. La “proptech” alemanya Evernest ha creat una guia per comprar i vendre cases durant la inflació.

* PropTech, també anomenat ReTech, és un terme que s’ha fet servir per agrupar les innovacions i l’aplicació de noves tecnologies al sector immobiliari.

continua llegint

 

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord