Sus resultados de búsqueda

El futur passa per les renovables. Europa 20-20-20

Publicat per Domus Grup en juny 12, 2018
| 0

El Parlament de Catalunya va aprovar ara fa un any la llei del canvi climàtic. El text, que preveia la creació d’impostos per gravar les activitats econòmiques més contaminants, així com la consolidació de la taxa dels vehicles que més contaminen, es marcava l’objectiu d’aconseguir reduir el 40% de les emissions d’aquí al 2030, el 65% per al 2040 i el 100% per al 2050.
Aquesta és una de les moltes mesures que s’han anat prenent aquests últims anys des d’arreu d’Europa, per ajudar a complir amb un dels objectiu que s’ha marcat des de la Unió Europea, el canvi climàtic.
La Directiva 2010/31/UE (DEEE) va aprovar a l’any 2010 una sèrie de mesures per lluitar contra el canvi climàtic. Per a l’any 2020, es va marcar l’objectiu de reduir un 20% el consum d’energia primària i emissions de gasos d’efecte hivernacle, augmentar un 20% les energies renovables, a més de millorar l’eficiència energètica de les edificacions.
El sector immobiliari o de la construcció, contant tant els edificis residencials com els comercials, és un dels que té més influència en quan a energia consumida al món, concretament amb un 40% del total. És per això que aquest sector serà un dels més afectats en aquests propers anys, amb l’augment de tot tipus d’instal·lacions d’energies renovables, com poden ser la solar tèrmica, solar fotovoltaica, eòlica o geotèrmica entre les més destacades.

Font de la noticia: https://inarquia.es/objetivo-20-20-20

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?