Sus resultados de búsqueda

Rehabilitació energètica

Publicat per Domus Grup en febrer 23, 2023
| 0

A Domus Grup estem molt a favor de les energies renovables i apostem per un món mes sostenible. Per aixó en el post d’avui parlarem de la rehabilitació energètica, i es que, hi ha diferents passos a seguir per impulsar actuacions que aconsegueixin reduir el consum i les emissions de les edificacions.

Però, que es?

La rehabilitació energètica d’un edifici és una sèrie d’actuacions i instal·lacions que s’implementen per tal de reduir-ne el consum energètic (plaques solars, millorar l’aïllament, etc.) i fins i tot aconseguir l’autosuficiència. A més, aquestes execucions aporten beneficis a la salut dels llogaters.

Els edificis consumeixen al voltant del 30% de l’energia que es gasta a Espanya, ja que gairebé el 60% dels habitatges es van construir abans del 1980 sense estar pensats per ser eficients. Per això, s’estan exercint mesures per impulsar la rehabilitació energètica per millorar-ne la sostenibilitat i reduir-ne el consum i les emissions.

En aquest article trobareu una guia sobre la rehabilitació en d’edificis.

continua llegint

 

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord