Sus resultados de búsqueda

El COVID19 obliga a un canvi de preferències en la recerca d’un habitatge.

Publicat per Domus Grup en maig 11, 2020
| 0

Després de dos mesos confinats a casa degut al COVID19, molts de nosaltres ens haurem replantejat molts aspectes importants de les nostres vides; el lloc de treball, el ritme de vida que portàvem, la relació amb les persones que ens envolten, i evidentment, com no pot ser menys, el lloc on vivim.

De ben segur que amb l’experiència actual d’aquesta gran pandèmia mundial, moltes coses canviaran a la nostra societat, i obligarà a que es produeixin canvis de pensament en molts àmbits de les nostres vides.

Aquest fet ja està fent que molts de nosaltres ens estiguem plantejant si realment estem còmodes i satisfets amb el nostre habitatge actual. La superfície útil de la nostra vivenda, l’espai exterior del que disposa, la llum natural, la ubicació, la densitat del nucli de població, etc.

El treball des de casa ha arribat per quedar-se? Cada vegada més, i de manera progressiva, les empreses apostaran per aquesta nova forma de treball? Tornarà la gent de les ciutats als nuclis de població menys poblats?

Aquests són alguns dels molts dubtes que ja ara ens estem plantejant. El món canvia constantment, cada vegada a un ritme més frenètic, la nostra obligació és adaptar-nos-hi!

-Més informació-

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord