Sus resultados de búsqueda

Sistemes d’aïllament tèrmic per estalviar

Publicat per Domus Grup en desembre 14, 2020
| 0

En primer lloc, l’aïllament tèrmic és el conjunt de materials i tècniques d’instal·lació que s’apliquen als elements constructius que separen un espai climatitzat de l’exterior o altres espais per reduir la transmissió de calor entre ells.

El 50% del parc immobiliari residencial actual d’Espanya pertany a construccions anteriors a la NBE-79, normativa anterior a l’actual CTE (Codi Tècnic de l’Edificació) i que en cap cas contemplava l’aïllament tèrmic als edificis com a element indispensable.

De fet, actualment el edificis a Espanya són els responsables de més del 30% del consum d’energia al país, dels quals el 60% pertany al sector residencial.

És per això que amb la millora de l’aïllament d’aquests edificis, podem arribar a estalviar entre un 30-70% d’energia. Aquest estalvi energètic sempre va molt lligat a diferents components; la tipologia d’edifici, la seva orientació, la ubicació o el tipus d’aïllament tèrmic o espessor del mateix que utilitzem per dur a terme aquesta millora tèrmica.

-Més informació-

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord