Sus resultados de búsqueda

Lloguer amb opció a compra?

Publicat per Domus Grup en novembre 12, 2018
| 2 comentaris

L’actual situació d’incertesa econòmica i laboral i la dificultat de poder accedir al crèdit fa que moltes persones que tenien pensat comprar un pis o una casa acabin valorant l’opció de lloguer. Des de ja un temps, ara més que mai, ha interromput en el sector immobiliari un nou contracte de lloguer que et permet l’opció a compra. Aquest contracte, cada cop menys atípic, està acceptat i reconegut en el Reglament Hipotecari i a la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Per això mateix, és molt important, que totes les condicions quedin molt ben especificades en el contracte.
Des de Domus Grup animem a la gent, tant compradors com venedors, que coneguin com funciona aquesta operació, ja que considerem que pot beneficiar tant a una part com altra.

Tant a Besalú com a Banyoles ja hem començat a treballar amb aquests pisos i cases que ofereixen aquesta possibilitat de compra.

Font de la notícia: https://elblogdelosanillos.jll.es/caracteristicas-alquiler-opcion-compra/

2 thoughts on “Lloguer amb opció a compra?

  • coral Barcons Hernandez
    en novembre 25, 2020

    Bones ,busco un pis petit en principi de lloguer a Besalú o un poble aprop com serinyà,castellfollit ,montagut.etc…,però si al cap d’un temps tinc opció a comprar-lo perfecte.

  • Lídia
    en desembre 12, 2021

    M’agradaria trobar un lloguer amb opció compra a Banyoles

Deje un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?