Sus resultados de búsqueda

Personal Shopper immobiliari

Defensant sempre els teus interessos

La nostra trajectòria professional en el mercat, ens ha fet entendre el procés de la compra-venda d’immobles des d’una altra perspectiva.
El procés de comprar la teva casa o pis no pot ser un pas complicat ni esgotador.
La idea és que el comprador no estigui desprotegit davant d’una inversió tan important com és la compra d’un immoble.
Moltes vegades, la falta de coneixement en l’àmbit tècnic o en el financer, fa que es compliqui la negociació del preu final amb el venedor, dificulti les condicions amb les entitats bancàries o que ens trobem una sèrie d’imprevistos un cop hem comprat l’immoble.

Per això, a Domus, treballem perquè això no passi.

Com treballa un Personal Shopper immobiliari?

Un personal shopper immobiliari és un assessor immobiliari que es posiciona i defensa, de forma exclusiva i determinant, els interessos del seu client comprador o inversor i treballa de la següent manera:

icono-entrevista

UNA ENTREVISTA EN PROFUNDITAT PER CONÈIXER NECESSITATS I MOTIVACIONS

El primer és conèixer les necessitats i motivacions del client mitjançant una entrevista personal. En aquesta reunió, es detallen els criteris més valorats com són el barri, dimensions, antiguitat, estil, nivell de conservació, distribució, preu, serveis comunitaris o equipament de la zona.

icono-firma

SIGNATURA DE CONTRACTE D’ENCÀRREC DE PSI I PAGAMENT DE PROVISIÓ DE FONS

Un cop definit què vol el client, signa un contracte de serveis on es descriuen les característiques de la recerca, els serveis contractats i en el qual s’inclou el cost final dels serveis així com un import de despeses inicials en concepte d’honoraris per la recerca que es descomptaran del cost total. L’import final dels serveis es meritarà en diverses fases: signatura de la reserva, signatura del contracte d’arres i signatura de la escripturació.

icono-recerca

RECERCA I VISITES

Un cop signat l’encàrrec, el PSI realitza la recerca de l’immoble per diferents mètodes, prospectant en la totalitat de l’oferta. Visita els immobles que compleixin les condicions predeterminades i presentar al client un document amb una selecció d’ells, d’entre els quals es seleccionaran aquells als quals es vol realitzar visita.

HO TROBEM!

Quan es manifesta interès per un immoble en concret, i després d’investigar la situació legal i tècnica de l’immoble, s’inicia el procés de negociació de preu. Un cop arribat a un acord, el PSI prepara documentació per a la signatura dels diferents documents: document de reserva, contracte de compravenda i escriptura notarial.

icono-post-venda

SERVEI POST-VENDA

El servei de Personal Shopper Immobiliari no s’acaba amb la compra de l’immoble; també s’assessora en tots els tràmits post venda: canvis de titularitat, lliurament de documents a organismes públics, consultes tècniques al nostre equip, etc …

Beneficis

Els 4 beneficis d’un personal Shopper immobiliari.

  • Temps: Estalviem el 70% de les visites que es fan en una immobiliària tradicional i busquem entre tota l’oferta immobiliària.
  • Preocupacions: Estalviem el 100% de sorpreses d’incidències ocultes, aportem informes tècnics, financers i legals.
  • Diners: Estalviem entre un 5% i un 20% dels preus de sortida en el mercat. I a més a més, som els primers en assabentar-nos dels nous productes que surten en al mercat.
  • Conflicte d’interessos: Estalviem el 100% dels conflictes d’interessos, ja que ens posicionem a favor del comprador.
Obrir Xat
1
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord